Rohkaisemme ihmisiä ottamaan vastuun työelämästään ja itsestään.

Tervetuloa valmennuksiimme!

Vuonna 2020 Montevistassa on tapahtunut paljon.

Olemme pitäneet virtuaalivalmennuksia ja webinaareja, joissa pääteemoina on tänä vuonna ollut inhimillinen etäjohtaminen poikkeustilanteessa, tiimihengen luominen virtuaalisesti, stressinhallinta, etätyöläisen hyvinvointi, kommunikointi- ja kohtaamistaidot, inhimillinen irtisanomisvalmennus ja uravalmennukset uuden uran etsijöille.

Myös verkkokouluttamisen koulutukset ovat olleet kysyttyjä. Samat teemat jatkuvat 2021 etätyön tultua osaksi arkeamme. Myös kestoteemat valmentavasta johtamisesta, rakentavasta kommunikaatiosta NVC-tyyliin sekä ratkaisukeskeiset työkalut jatkavat ensi vuonna uravalmennusten ohella.

Valmentajamme Merja Uschanoff vastaa pääosin yksityishenkilöiden yksilövalmennuksista, ja muu valmentajatiimi on Riikan ohella tekee työyhteisö- ja esihenkilövalmennuksia.

Olemme rakentaneet yhdessä teidän arvokkaiden asiakkaidemme kanssa tasapainoa arkeen poikkeustilanteen keskellä ja samalla parempaa työelämää.

Urakirjasta apua työelämän muutostilanteisiin ja johtamiseen

Riikan urakirja Omaa tehtävää etsimässä – löydä vahvuutesi ja intohimosi julkaistiin Otavan HidastaElämää-kirjaperheessä toukokuussa 2019. Siitä on otettu jo kolme painosta ja se on kivasti löytänyt paikkansa uramuutosta tekevien käsikirjaksi ja käytännön tueksi. Se on myös kätevä työkirja yksilövalmennuksissamme ja esihenkilöiden tueksi tulokselliseen johtamiseen.

Tulossa päivä- ja viikonloppuretriittejä Mathildedalin merellisessä ympäristössä

Vuonna 2021 (pandemian sanelemilla reuna-ehdoilla) järjestämme täällä Mathildedalin rauhassa päivä- ja viikonloppuretriittejä liittyen hyvinvointiin ja oman näköisen elämän luomiseen erilaisille kohderyhmille (uramuutosta tekevät, äidit, esihenkilöt, tiimit, hyvinvointia kaipaavat). Tänä vuonna olemme ehtineet suunnittelemaan huikeita muutosmatkoja ja retriittien ohjelmia teille ja emme malta odottaa, että pääsemme niitä pitämään täällä luonnon keskellä ruukkikylien lumossa!

Ota yhteyttä, jos haluat jutella lisää siitä, miten voisimme tukea teidän ihmisiä muutostilanteen keskellä.

Voit varata itsellesi yksilövalmennuksen verkkokaupassamme milloin tahansa.