Montevistan tarina

Oivallus vuoren huipulla

Montevistan nimi juontaa juurensa Thaimaassa vuoren huipulla sijainneesta valmennuskeskuksesta. ”Monte” tarkoittaa kirjaimellisesti vuorta ja ”Vista” näkymää.

Yrityksen perustaja, Riikka Pajunen, osana 7 kuukauden maailmanympärysmatkaansa vietti kuukauden tässä henkeäsalpaavassa paikassa. Siellä hän oivalsi oman elämäntehtävänsä: auttaa mahdollisimman monia löytämään oma elämäntehtävänsä ja olemaan onnellinen työssään.

Maisema korkealta vuorelta oli niin henkeäsalpaava, että se sai Riikan pysähtymään, tuntemaan itsensä hyvin pieneksi luonnon mahdin äärellä ja vaistomaisesti alkamaan etsiä omaa syvintä totuuttaan. Riikan katsellessa merinäkymää ja aaltojen kohinaa kaukana vuoren juurella, hän päätti siinä hetkessä toteuttaa unelmansa oman valmennusyrityksen perustamisesta.

Yhä tänään Montevistan valmentajat uskovat siihen, että onnellinen ja merkityksellinen työelämä on mahdollista kaikille. Kaikki voivat kokea Montevista-hetken, jolloin heidän oma elämäntehtävänsä kirkastuu. Oivalluksesta alkaa prosessi kohti omannäköistä juttua.

Jokaisella on lahja maailmalle. Joku vahvuus, jota muut tarvitsevat. Joku asia, joka  innostaa itseä, vetää puoleensa luonnollisesti. Joku teema, jota haluaa edistää maailmassa.

Oman elämäntehtävän ja kutsumuksen löytäminen tekee ihmisen itsensä sekä muutkin onnelliseksi. Samalla työpaikoilla on hyvä energia, kun ihmiset tekevät mielestään tärkeää työtä.

Onnellinen työelämä rakennetaan yhdessä.

Tutustu Riikkaan, unelmatyöhön ja elämäntehtävään sekä yrittäjän arkeen podcastissa.

Lue lisää miten onnellisia työyhteisöjä rakennetaan täältä.

Tavoitteemme on auttaa jokaista olemaan onnellinen ja innostunut omassa työssään.