Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/riikkapajunen/public/html/wp/wp-content/themes/montevista/single.php on line 91

Riikka Pajunen / / Johtaminen

Vain yksi Sinä.

Suomalaisen sydämiin valollaan ja vahvoilla lyriikoillaan porautunut muusikko ja lauluntekijä Juha Tapio laulaa kitaransa kanssa loppuunmyydyllä konserttikiertueellaan. Ympärilläni on paljon kosteita silmiä. Viesti osuu ja uppoaa.

”Älä pelkää, älä pelkää, sinä et tule putoamaan….rakastettu on oikea nimesi, ja tulee nimenäsi olemaan. ”

Kuka sinä olisit ilman pelkojasi?
Kuka olisit ilman alituista tunnetta, ettet ole muka riittävä? Tai tarpeeksi hyvä? Että jokin olisi muka keskeneräistä, mitä sinun pitäisi suorittaa, jotta kaikki olisi hyvin ja valmista? Jotta sinut voitaisiin hyväksyä?

Olisitko aito Sinä? Sellainen, jollainen sinun kuuluu luonnollisesti olla. Sinä elämässä sellaista elämää, joka on helppoa, aitoa, luonnollista, ilon täyttämää, oikeaa, totuudellista. Intohimoista, levollista, turvallista, hyvinvointisi joka hetkessä varmistavaa. Kokonaista, jossa kaikille tunteille on yhtä paljon tilaa.

Olisitko niin vahva itsessäsi, ettet välittäisi muiden ihmettelevistä, jopa ivallisista kommenteista.Olisitko sellainen, joka ei välitä yhteiskunnan asettamista normeista ja paineista. Et yrittäisi olla normaali, muottiin menevä. Koska sinä olet Sinä. Tekisit monia asioita ihan eri tavalla kuin muut. Saatat tehdä jotain, joka ympäristössäsi on epänormaalia, mutta monissa muissa ympäristöissä täysin normaalia. Saatat valita työn, joka ei vastaa koulutustasi tai CV:täsi lainkaan. Ihminen ei tarvitse koulutustaan, vaan intohimojaan vastaavaa työtä. Mitkä ovat Sinun intohimojasi elämässä?

Olisitko aito Sinä, jonka ainoa tavoite on olla onnellinen omassa elämässään ja siten auttaa muitakin olemaan onnellisia omissaan. Siihen ei tarvita materiaa, ei tiettyä koulutusta, ei tietynlaista asuntoa, ei somebrändejä. Siihen tarvitaan Sinut. Täysillä ja vakaana kalliona itsellesi luottaen aina sydämen osoittamaan suuntaan.

Jos jokin tuntuu hyvältä, se todennäköisesti on sinulle hyväksi. Jos jokin tuntuu pahalta, se todennäköisesti on sinulle väärä suunta.

Kuunteletko itseäsi, mikä Sinusta tuntuu hyvältä? Vaikka se ei tuntuisi kenestäkään muusta hyvältä?
Oletko itsesi paras ystävä? Se empaattinen kanssakulkija, joka huomaa ponnistelusi, onnistumisesi ja epävarmuutesi? Uskallatko nähdä oman valosi? Olisko jo vihdoin tullut sinun vuorosi loistaa?
Sinussa on niin paljon jotain, mitä muut vain ihailevat. Näen työssäni, miten paljon upeaa potentiaalia jää käyttämättä. Vain siksi, että ihminen ei itse usko itseensä. Ei uskalla olla sellainen, kun oikeasti ja aidosti on. Kenties elämässä on ollut läheisiä ihmisiä, jotka ovat yrittäneet muovata tiettyyn suuntaan. Koko muu maailma kaipaa jotain, mitä vain sinulla olisi antaa. Odottavat malttamattomina, milloin Sinä itse tajuat ja hyödynnät omat lahjasi!

Kun teet itsellesi oikeita asioita, tie edessäsi järjestyy. Oikeat ihmiset sattuvat eteesi, keskustelut johtavat maagisesti oikeaan suuntaan, ihmeellisen vaivattomasti. Tällöin on aina läsnä suurempi hyvä. Sinulla on jotain, mistä joku muu hyötyy. Jotain, mikä auttaa muita. Jotain, minkä ansiosta muiden elämästä tulee jotain suurempaa. Voit tehdä aivan mitä vain, niin tämä toteutuu. Ainoa ehto on se, että sen täytyy tuntua Sinusta oikealta. Aidolta. Tuleva työsi ei ehkä löydy Oikotieltä, mutta se löytyy varmasti sisältäsi.

On upeaa, jos lähelläsi on ihmisiä, jotka uskovat sinuun. Joiden kanssa saat kokea todellista arvostusta. Joskus se on yhdestä ihmisestä kiinni. Joku näkee lävitsesi sinne ytimeesi, jossa se autenttinen Sinä olet kaikkine kokemuksinesi, haavoinesi, iloinesi ja unelminesi. Joku näkee sinun kertomattomat tarinasi ja haluaa kuulla ne. Jollekin Sinä riität. Jollekin riittää se, että sinä hengität, tai käännät kylkeä sängyssä. Mitään ei tarvitse tehdä tai yrittää. Kunhan vain olet.

Jokainen ympärilläsi haluaa nähdä sinun toteuttavan itseäsi täysillä loistaen. Jokainen haluaa olla onnellisesti säteilevän levollisen ja samalla intohimoisen ihmisen läheisyydessä. Hyvä energia tarttuu. Mistä sinä saat hyvää energiaa?

Kaikella on juuri oikea aikansa. Mikään ei ole mennyt väärin tähän asti, eikä tule menemään. Olet tarvinnut jokaisen kokemuksen, joista olet oppinut ja päässyt lähemmäksi aitoa Sinua. Olethan ylpeä kaikesta, mitä on ollut? Osaathan päästää myös irti?

On vain tämä hetki, ja tässä hetkessä rajattomat mahdollisuudet. Joka sekunti voit aloittaa alusta. Kaikki on hyvin jo nyt. Sinun ei tarvitse tulla paremmaksi, vain kuoria turha pois ja tulla aidoksi itseksesi.

Maailmassa on noin seitsemän miljardia ihmistä.

Mutta vain yksi Sinä.

Sinun vuorosi loistaa on NYT.
***
Liittolaisesi unelmiesi toteuttamisessa:
Riikka Pajunen / Happy at Work -valmentaja ja Montevista Oy:n perustaja
Seuraa Montevistan Facebook-sivua, niin pysyt kärryillä!www.facebook.com/montevistavalmennus

Riikka Pajunen

Riikka on valmentaja, joka innostuu. Riikka innostuu yhdessä valmennettaviensa kanssa heidän viedessään oivalluksia työarkeensa. Riikka innostuu myös tavoitteista, jotka kirkastuvat ja tekemisen energiasta, joka pian täyttää huoneen valmennuksen alkaessa.

Kommentoi kirjoitusta