Warning: Use of undefined constant php - assumed 'php' (this will throw an Error in a future version of PHP) in /home/riikkapajunen/public/html/wp/wp-content/themes/montevista/single.php on line 91

Riikka Pajunen / / Unelmatyössä -blogi

Onko unelmatöitä kaikille?

Kaipaatko muutosta työelämääsi, oletko kenties jonkin uuden edessä? Mitä ajatuksia käsite unelmatyö herättää? Uskotko, että sellainen on sinullekin? Vai onko se joillekin, ja muut tekevät sitten niitä perushommia, jotka pitää myös tehdä? Minulta kysyttiin juuri podcastissa, no entäs esimerkiksi siivoustyö? Podcastissa keskustelemme tästä, voiko mikä tahansa työ olla unelmatyö.

Kyse ei olekaan työstä, vaan sinusta. Sinulla on selkeä syy, miksi olet täällä.

 

Sinut on luotu tekemään jotain, sinulle on annettu tietyt kyvyt, lahjat ja motivaatiot, jotta voit toteuttaa itseäsi luonnollisesti ja innostuneesti. Sinussa on niin paljon jotain, mitä muut vain ihailevat. Näen työssäni, miten paljon upeaa potentiaalia jää käyttämättä. Vain siksi, että ihminen ei itse usko itseensä. Ei uskalla olla sellainen, kun oikeasti ja aidosti on. Kenties elämässä on ollut läheisiä ihmisiä, jotka ovat yrittäneet muovata tiettyyn suuntaan.

Koko muu maailma kuitenkin kaipaa jotain, mitä sinulla olisi antaa. Odottavat malttamattomina, milloin Sinä itse uskallat hyödyntää omat lahjasi! Ole rohkea ja pysähdy hetkeksi.

Lue koko blogi Hidasta Elämää-sivustolla Riikan Elämäntehtävää etsimässä-blogista tästä.

Majakka punainen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Riikka Pajunen

Riikka on valmentaja, joka innostuu. Riikka innostuu yhdessä valmennettaviensa kanssa heidän viedessään oivalluksia työarkeensa. Riikka innostuu myös tavoitteista, jotka kirkastuvat ja tekemisen energiasta, joka pian täyttää huoneen valmennuksen alkaessa.

Kommentoi kirjoitusta